Varför göra en behandling?


Håravfall är något som drabbar framförallt män, men också kvinnor. Hos många debuterar det redan i tonåren. Många påverkas inte alls av att bli tunnhårig, medan andra upplever förändringen att från ha haft ett tjockt hår till att plötsligt drabbas av begynnande skallighet, som extra tungt. Man mår psykiskt dåligt av den uppkomna situationen vilket leder till att man, på olika sätt, lägger ner lång tid på att dölja sitt handikapp; man kammar håret på ett speciellt sätt; undviker att synas i ”vissa vinklar”; bära keps etc etc. Hos många får sig självkänslan en törn och i extremfallet leder det till nedstämdhet. Vissa löser problemet med att raka huvudet medan andra inte kan tänka sig detta som något alternativ.

Hårtransplantation är den för närvarande enda säkra metoden för att återfå det egna håret. Det transplanterade håret kommer inte att vara känsligare än det övriga håret utan kommer att sitta fast som det övriga håret och växa livet ut.

Det finns för närvarande inga andra behandlingar som garanterar återväxt av det egna håret. Många kastar i onödan ut stora summor på preparat som lovar återväxt av håret, men som inte har någon vetenskapligt visad effekt.

Det finns huvudsakligen två olika fungerande hårtransplantationsmetoder: Strip och FUE.
 
 
 
Träffa Dr. Madar!
 
 

Du är välkommen på en kostnadsfri konsultation där vi gemensamt utarbetar för Dig, den lämpligaste behandlingen.

På kliniken i Malmö har vi konsultationstider dagligen på eftermiddagar.

Nästa besök för konsultationer i
Göteborg:

Intresserad!? Ring eller maila oss för mer information.

Telefon
+46 722 519 133

E-mail
genuinehairclinic@gmail.com

 


 
Aktuellt
 
   Genuine Hair Clinic        Adress: Stormgatan 14, 211 20 Malmö        Telefon: +46 722 519 133        E-mail: genuinehairclinic@gmail.com